UNIKA LÄGENHETER JOHANNESÖRTEN I ÖREBRO

På Sörbyängen nära Örebro City Golf & Country Club kommer vi att projektutveckla och exploatera mark till byggnad med 60 moderna hyreslägenheter. Vi skapar ett boende med genomgående hög kvalité i både material och utförande.

Här ska du bo som vill ha ett bekymmersfritt boende med tid och plats för det goda i livet. Varje lägenhet har en rymlig balkong och under huset finns ditt garage.

Välkommen till Arbonova Fastigheter!

Den nya kvarteret Johannesörten i Sörbyängen ligger precis bredvid Örebro City Golf & Country Club.

Gör din intresseanmälan. Klicka här!

UNIKA LÄGENHETER LÅNGSELEÅN I ÖREBRO

På Norrahjärstaskogen nära Varberga kommer  vi att projektutveckla och exploatera mark till byggnad med 58 moderna hyreslägenheter. Vi skapar ett boende med genomgående hög kvalité i både material och utförande.

Här ska du bo som vill ha ett bekymmersfritt boende med tid och plats för det goda i livet. Varje lägenhet har en rymlig balkong på gården finns parkering tillgänglig.

Välkommen till Arbonova Fastigheter!

Kvarteret Långseleån 10 har en mycket hög miljöprofil och här du kan vara säker på att din energianvändning har gröna och förnybara källor. För att värma din lägenhet använder sig kvarteret av bergvärme som i sin tur drivs av solen, genom solcellerna på taket. Ventilationen i lägenheterna omhändertar spillvärme när den rensar luften i bostaden. Genom att återvinna värmeenergin från inneluften krävs mindre energi föruppvärmning! Likaså förses husen med gröna tak.

Den nya kvarteret Långseleån  ligger precis Norrahjärstaskogen .

Gör din intresseanmälan. Klicka här!

Unika Radhus i STENINGE SLOTTSBY, SIGTUNA

I Steninge Slottsby utvecklar Arbonova fastigheter 22 st Radhuslägenheter

( BRF Slottsviken )i underbar Slottsmiljö i samarbete med Fiskarhedenvillan.

Vi vill skapa ett boende med genomgående hög kvalitet i material och utförande. Här ska du bo som vill ha ett bekymmersfritt boende med tid och plats för det goda i livet. Varje radhus har en rymlig uteplats och tillgång till egna parkeringsplatser.

Info/Bokning. Klicka här!

Instagram. Klicka här!

Meny
Translate »