Hur går det till?

Ställ dig i vår bostadskö

För att söka en lägenhet hos oss behöver du stå i vår bostadskö När du registrerar dig får du även möjlighet att skapa en prenumeration på vilken typ av lägenhet samt vilket område du är intresserad av. Du kommer då att få ett mejl när vi har en ledig lägenhet som matchar dina önskemål.

Anmäl ditt intresse

Du kan anmäla ditt intresse för en ledig lägenhet under Mina Sidor. Här publicerar vi löpande lediga lägenheter. Här kan du även se hur många ködagar du har samt hur många ködagar den personen med flest ködagar har.

Granskning

När du ansöker om en lägenhet behöver vi ha anställningsavtal samt dina tre senaste lönespecifikationer för att styrka din inkomst. Dessa dokument behöver vara Arbonova tillhanda när publiceringstiden går ut, annars kommer vi att gå vidare till nästa sökande.

Kontrakt

När vi granskat din dokumentation kommer vi att göra en kreditupplysning via UC på dig. Sedan kommer vi att skicka ett kontrakt till dig som du behöver tacka ja till inom 48 timmar, du kommer även få en mejlavisering om att du fått ett kontrakt. Välkommen som kund hos oss!

Inflyttningsinformation

Efter detta kommer du ca 1 månad innan du flyttar in hos oss få information om allt det praktiska.

Translate »